Boer Staphorst een winkel voor interieurliefhebbers + een DIY.

Ik krijg wel eens de vraag weet je nog leuke plekjes/ interieurwinkels. En vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een groot bouw- en woonwarenhuis. Het ligt in het mooie dorpje Staphorst in Overijssel. En als je jezelf graag een hele dag wilt laten onderdompelen wat betreft het interieur, dan kan je je geluk niet op bij Boer Staphorst.

 

Boer Staphorst

Boer Staphorst heeft wel een winkelomgeving van wel 22.000 m². Zo vind je hier materialen om je huis mee op te knappen maar ook om je huis tot in de puntjes in te richten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld behang, gordijnen, meubels en woonaccessoires. Ze hebben eigenlijk te veel om het zo op te noemen. 

Het is een familiebedrijf die begon in het jaar 1958. Daar starten Jacob Boer en zijn zoon Klaas een sloopbedrijf, genaamd: Firma J. Boer en Zn. Het bedrijf bleef zich ontwikkelen door de jaren heen. Zo werd het ook één van de eerste bouwmarkten in Nederland (in het jaar 1977). Vandaag de dag bestaat het Boer Staphorst alweer zestig jaar, met wel honderdvijfenzestig gemotiveerde en deskundige medewerkers. Iets waar je ontzettend trots op mag zijn!

 

 

De gekochte items

Voordat we naar de winkel gingen had ik mijzelf twee doelen gegeven. We komen thuis met een houten kunstobject van Story Tiles of met mooi servies. We waren er al een keer eerder heen geweest en toen wist ik mij te herinneren dat het heel groot is en dat je er veel moois tegen komt. Wanneer ik dat weet geef ik mezelf altijd een grens. Zo ook de dag dat we daar heen gingen. Ze hadden er geen houten kunstobjecten op voorraad, dus toen zijn we naar de servies afdeling gegaan. Mooi bestek en mooie borden heb je nooit genoeg! En voor het rubriek “Koken met Ronald” is het ook erg leuk om met diverse mooie borden aan de slag te gaan.

Zo hebben we gekozen voor de borden, best, karaf en kaarsenhouder van VT Wonen (het grote bord) en het kleinere bord is van Mica Decorations. Ook kon ik het mooie zachte plaid van Malagoom niet laten liggen, die we onder het snuffelen door tegenkwamen. De kleuren (paars en groen) passen namelijk perfect in de woonruimte. Als je alles bij elkaar optelt dan kan je misschien al wel verwachten dat ik van deze producten een mooie tafeldecoratie inspiratie met je wil delen. Hierbij heb ik ook een hele makkelijk DIY gemaakt.

 

 

DIY

Ik vond de tafel dekking nog een beetje saai, dus besloot ik om een onderlegger te maken om meer dimensie aan de tafel te geven. 

 

Wat heb je nodig:

  • A4 papier
  • Liniaal
  • Pen / stift

Hoe ga je te werk:

Eigenlijk is het super makkelijk. Ik heb deze keer voor een strepen patroon gekozen. Dus bedacht ik van te voren hoeveel afstand ik ongeveer tussen de lijnen wil hebben en ben daarna met de liniaal en pen gewoon woon uit gevoel de lijnen gaan zetten totdat de vel helemaal gevuld is. En klaar is je “onderzetter”.

 

 

 

Ben jij al wel eens bij Boer Staphorst geweest? 

 

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Boer Staphorst. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.