HKliving Wicker lounge chair, perfect om warmte te creëren. Maar waar?

HKliving Wicker
HKliving Wicker

Begin dit jaar presenteerde ik ons nieuwe interieurplan voor de living. Na veel schilder-, behang-, boor- en schroefwerk is de ruimte al een heel eind opgeschoten. Maar wanneer de basis klaar is is het mooi om de balans verder door te trekken in de ruimte. Zo miste ik hier en daar nog het gevlochten riet. Het is ook erg fijn materiaal om een groot gebaar mee te maken. Want voor het plan heb ik mij laten inspireren door gedroogde grassen. Je kan natuurlijk kiezen voor bijvoorbeeld grote rieten manden, waar je een grote gave plant in kunt zetten. Maar ik vind de plek waar altijd onze groene Muuto Visu fauteuil heeft gestaan een mooie spot om meer met structuur te gaan werken. De muur is strak en onze nieuwe kast is strak gecombineerd met open rekken. De muur vraagt om warmte en zo kwam ik op een loungestoel. En daar past de HKliving Wicker perfect bij.

HKliving Wicker

HKliving Wicker
HKliving Wicker

HKliving Wicker lounge chair: Riant, warmte, structuur en gevoel voor sfeer.

Deze loungestoel heeft een stijlvolle, authentieke look en bevindt zich in de hippe collectie van HKliving. Het heeft een rieten gevlochten zit en rugleuning gecombineerd met een stevig houten onderstel. De HKliving Wicker is 64 cm breed, 79 cm diep en 75 cm hoog. Door zijn natuurlijke look is deze fauteuil makkelijk te combineren in diverse huisstijlen.

Zo dus ook in ons “nieuwe” plan. Ook al doet het wel een beetje zeer dat de Muuto Visu naar boven gaat, maar er is weer een mooie fauteuil voor in de plek teruggekomen. Wat staat hij hier mooi toch!? Soms moet je een compromis sluiten om het beste resultaat te krijgen bij je plan.

Heb jij wel eens een compromis gesloten voor een favoriet item in je woonruimte?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met Flinders.be. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.