Geurwolkje, een momentje voor jezelf van rust naar beweging.

geurwolkje

Sinds een aantal maanden ben ik me aan het verdiepen naar de weg van zelf balans. Dingen waar ik blij van word, die mij kunnen ondersteunen in het vinden naar meer evenwicht. Het is bij mij altijd het één of het ander, alles of niks. Ik ben mij daar al heel lang van bewust , maar hoe vind ik het pad dat ik ook te vreden kan zijn met een middenweg wat ook goed is? Ja dat is best lastig voor een perfectionist als ik. Zo kan bijvoorbeeld een geurwolkje van een bepaalde olie mij juist iets meer rust geven.

Een vriendin van mij gaf mij een boek te leen over essentiële oliën wat ik reuze interessant vind. Dus ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. Ook kocht ik natuurlijken oliën, waardoor ik mijn eigen blends ging creëren. Super leuk om te doen! En waar ik nog lang niet op uitgeleerd ben.

geurwolkje

Zo weet ik dat lavendel je bijvoorbeeld kan helpen bij spanningen, slapeloosheid & depressie. Van Eucalyptus krijg je een opgewekt gevoel. Kaneel kan je herinneringen terug brengen van vroeger & rozemarijn werkt stimulerend en houdt je gefocust en alert.

Geurwolkje

Geurwolkje is een leuk bedachte naam van een jong en gedreven bedrijf. Robert en Tamsyn hebben een duurzame missie met een duidelijk beeld voor ogen en die luid: Feelgood, smell good and be happy.

Zo geloven ze dat ontspanning de power is voor mensen, waardoor je in staat bent om te doen wat je wilt doen. Door hun jaren lange onderzoek, zijn ze er haast wel zeker van dat ontspanning alles veranderd! Het zou ons vriendelijker, sneller, gefocust, gezonder en slimmer. En ik moet je zeggen dat dat zeker ook een deel is. Ik zou er zelf nog dankbaarheid en liefde aan toe willen voegen. Net als dat je de tijd moet nemen om te ontspannen, doe je dat ook met dankbaarheid en lief hebben. Wat zal de wereld er dan mooi uit zien!

geurwolkje
geurwolkje

Bij Geurwolkje verkopen ze aroma diffusers, eigenmerk etherische oliën & thee. Zo hebben wij nu de Unity Diffusers licht hout 400 ML thuis staan. Ik vind het een mooie natuurlijke vorm hebben, wat een beetje op een druppel lijkt. En we hebben voor de houtlook gekozen omdat dit materiaal nu eenmaal als rode draad terug komt in ons interieur. Het is een model die zeker niet misstaat in je interieur.

Waarom we voor een aroma diffuser kiezen in huis is eigenlijk heel erg simpel. Onze luchtvochtighed beneden is niet goed en buiten dat houdt ik nu éénmaal van heerlijke geurtjes om mij heen. Gecombineerd met het vinden van zelfbalans werkt de diffuser een handje mee. Hij kan je ook helpen bij een droge keel, hoofdpijn, een verstopte neus, een droge huid of rode ogen.

Naast de diffuser heb ik ook nog drie essentiële oliën van Geurwolkje gekregen. Dat zijn de Bloemenpracht, Heilig hout (Palo Santo) & de herfstzon. Wist je dat hun oliën 100% natuurlijk zijn? De Heilige hout (Palo Santo) is op dit moment erg van toepassing in deze drukke periode. Deze creëert namelijk een omgeving van rust en ontspanning. Zo zegt Geurwolkje dat deze essentiële olie een ontspannende olie is die je kalmeert, je meditatie en concentratie vermogen ondersteund. Hij maakt je ontvankelijk voor positiviteit en geluk momentjes te zien, voelen en te herkennen. 

geurwolkje

En met deze mooie kenmerken sluit ik deze blog af en ga ik verder genieten van de vele mogelijkheden die essentiële oliën mij te bieden hebben.

Welke geur lijkt jouw het lekkerst van Geurwolkje?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met Geurwolkje. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Leuke blog! Mij lijkt de Eucalyptus geur heerlijk! Een geurwolkje staat al een tijdje op mijn verlanglijstje voor ons nieuwe huis! ✨

 • Wat een leuke post! 😍 ik herken mezelf helemaal wanneer je zegt dat je dat alles-of-niets karakter hebt.. hatelijk soms!🤐 Hoe dan ook, ik geloof mega hard in de power van ontspanning , dat het je effectief een gezonder en gelukkiger mens maakt😌💆🏼‍♀️ een vriendin van me heeft het onlangs ook aangeschaft, ze is er zo tevreden van! Het verhaal van het verlichten van hoofdpijn komt ook bij haar terug; geweldig toch🤩
  Al die pluspunten en interessante features doen me toch wel erg overwegen om er zelf eentje aan te schaffen..😄 die verhoogde concentratie kan ik soms zeer goed gebruiken 🤪
  Om op je vraag te antwoorden, in deze winterperiode lijkt me de herfstzon een ideale olie om te gebruiken; dat immuunsysteem houdt van wat extra boosts en de kalmte in m’n lijf creëert extra ruimte voor dankbaarheid met deze warme dagen 🌟
  Hihi, hier stopt m’n epos. Bedankt voor de leuke blog! X

 • Ontzettend gave give away… En wat een mooi interieur heb je.
  Ik ben benieuwd naar Palo Santo. Al vaker over gelezen. Nog nooit geroken.
  Loot ontzettend graag mee!
  ’t Lijkt me echt heerlijk om zo’n geurwolkje in huis te hebben.
  #FijneFeestdagen

 • Ik zie de laatste tijd zoveel van Geurwolkje voorbij komen en ben erg nieuwsgierig.
  Ik denk dat Den Grove hier nu wel van toepassing is. Er heerst hier Examenstress!

 • Mooi geschreven! ❤️ Ik ben sinds mijn depressie ook aan het zoeken om met natuurlijke manieren mijn lichaam en geest in balans te krijgen, puur omdat mijn lichaam en geest dat verdienen! Jarenlang mezelf voorbij gelopen en nu is het tijd voor mezelf! Ik ga wel vaak naar buiten, want ik houd van de frisse lucht en de verse geuren in het bos of aan zee (vergeet de diertjes niet hihi), alleen in deze tijd van het jaar is het toch best wel koud buiten en zou het ideaal zijn om ook die frisse geuren en kalmte binnen in huis te krijgen. Ik lees vaak goede recensies over geurwolkje en zou het graag willen proberen! 🥰🌿

 • Zeeeer verslavend, dat geurwolkje! Ik gebruik m iedere dag, liefst meerdere momenten, zo lekker. Ik voel me ontspannen en fijn.
  Ik wil er eigenlijk nog minstens 1 bij.💨 voor op slaapkamer

 • Wat leuk om zelf oliën te creëren/blenden! Mijn favoriete geur is van een pas gewassen was. En met verkoudheid is volgens mij eucalyptisch een hele fijne om de luchtwegen te openen. Dat kunnen we in deze periode wel gebruiken.

 • Wat een heerlijke blog! Ik ben zelf ook al een tijdje op zoek naar wat meer rust en balans. Ik koop me gek aan dure geur kaarsen, maar ik ga me toch eens verdiepen in een aroma diffuser. Heb geurwolkje al vaker voorbij zien komen, maar door jouw blog ben ik echt geïnteresseerd geraakt. Misschien vraag ik nog wel meer advies over de essentiële oliën 🤗

 • Mooi geschreven, maak me alleen maar enthousiast. Rust en ontspanning is war we hier in huis goed kunnen gebruiken. Ik ben zoooo benieuwd hiernaar.

 • Leuke blog! Wil al heel lang een geurwolkje, heb al verschillende andere diffusers geprobeerd, maar geen een daarvan werkt.. Dus een geurwolkje staat hoog op mn wishlist 😊 Ga zo door met je blogs, ze zijn echt mega leuk en interessant!

 • Leuke actie! Ik heb de smaak van Geurwolkje te pakken gekregen door mijn vriendin, ze praat er constant over waardoor ik er naar ben beginnen opzoeken. 🤓 Ik moet zeggen dat ikzelf het product ook heel mooi vind! Praktisch en stijlvol, zo hebben zowel de neus als de ogen ook wat 👃🏼👀 er zouden dus 2 personen in huis heel gelukkig zijn 🥰 de bloemenpracht of de Palo Santo klinken heel interessant! Fijne feesten ⭐️

 • Mooi verwoord. Ik zelf kom terug van een burn out en heb ervaren dat tijd nemen voor jezelf en dankbaar te zijn voor dat wat fijn was die dag helpen om tot rust te komen. Fijne geuren helpen daar zeker bij. In de ochtend, voor het werk, doe ik een yoga practice met wierook aan, maar een geurwolkje is praktischer denk ik met hetzelfde effect

 • Na een heftig medische jaar heb ik als afleiding mijn plantenpagina opgericht. Ik ben mij gaan verdiepen in wat mij ontspant. Een geurwolkje schijnt super goed te zijn, niet alleen voor mijn groene jungle thuis, maar ook voor mijzelf. Ik zou heel graag de olieen willen proberen die mij een positieve boost geven, zodat ik volgend jaar het heftige medische traject vol goede moed in kan gaan.

 • De Eucalyptus en de lavendel lijken me heerlijk. Niet alleen vanwege de ontspannende werking, maar ook omdat ze goed schijnen te werken bij verkoudheid en griep, om beter te slapen en natuurlijk voor een betere luchtvochtigheid in huis, fijn voor ons en de plantjes 😉 Lijkt mij heerlijk om in huis te hebben.

 • Hoi wat een leuke blog. Ik ben mij ook steeds meer aan het verdiepen in de etherische oliën. Dus zijn boek is ook leuk?
  Succes met alles.
  Groetjes Geke
  @ mydailyhomebyge

 • Heerlijk die luchtjes, en met een houtkachel is wat vocht toevoegen niet verkeerd. Ben na de vele positieve insta berichten heel benieuwd of geurwolkje een goede vervanger is voor mijn geurkaarsen! Heb meegedaan met de winactie op insta onder de naam Boerderij 1920. 🙂

 • Heilig hout, ik had er nog niet van gehoord. Klinkt fijn voor in de woonkamer! Het lijkt me heerlijk om zo’n geurwolkje mee te kunnen nemen door het huis. Heilig hout in de woonkamer en lavendel in de slaapkamer. Maar ben ook erg benieuwd naar bloemenpracht… Keuzes! Haha. Fijne tweede kerstdag nog! xx

 • Leuke blog, mooi geschreven! Ik ben inderdaad ook op zoek naar balans tussen mijn geest en lichaam. Soms kan ik de rust die ik buiten in het bos of op het strand wel kan vinden, thuis niet vinden. Het lijkt me heerlijk om te experimenteren met de verschillende oliën.

 • Leuke blog om te lezen. Het heeft me aan het denken gezet, ook ik wil af en toe tot rust komen. Geuren kunnen daar goed bij helpen!

  Liefs lifechangeofMe